duminică, 4 mai 2008

Ultima strigare pe 17 mai

Dupa cum am anuntat mai jos, sambata am reusit sa ne adunam la Bolta Rece urmatorii: Florina, Ami, Oana, Lacramioara, Calin, Nic, Bazil, Florian, Razvan, Adi Ciornei si ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, Ion Iliescu pardon... Leo. Dupa ce s-a facut o lista cu necesitati si cheltuieli, parerea unanima, in legatura cu banii, a fost urmatoarea: fiecare dintre noi va contribui cu suma de 200 lei iar pentru insotitor (sot, sotie, amant, amanta, bunic, verisor, verisoara) cate 100 lei.
Banii vor fi cheltuiti dupa cum urmeaza:

- in primul rand meniul de la Bolta Rece (in jur de 85 lei de persoana - fara bauturi si dulciuri), bauturile (alcoolice si nealcoolice), meniul profesorilor care vor veni,

- protocolul de dimineata de la scoala (saratele, fursecuri, tartine, sucuri, apa minerala, farfurii si pahare de unica folosinta si cine-stie-ce-o mai fi nevoie), flori pentru profesori, doua cosuri cu flori (unul pentru dl. diriginte Amalinei si unul care va ramane la scoala), o amintire pentru fiecare dintre noi (probabil o placheta cu marcarea evenimentului - dar ne va anunta Calin ce-si-cum va fi), achitat transport pt profesori la plecare (ca la sosire ii putem aduce noi) si bineinteles... platit oalele sparte (de fapt pe astea o sa le platim noi, organizatorii, plus cei care se ofera voluntari).

Intre timp s-a declansat campania electorala de strangere a banilor, dupa cum urmeaza:
1. Calin poate fi gasit la spital (nu sunati la 112) de catre cei care cred ca il gasesc mai usor acolo
2. Bazil sau Florina pot fi apelati la numarul de telefon 0723/680518 - de fapt ei se vor ocupa de gestionarea fondurilor
3. Leo - pe mine ma gasiti in fiecare seara (mai putin sambata) incepand cu ora 18,00 la redactia Flacara Iasului, pe soseaua Nationala nr. 43, la parter (e cladirea de dupa Podu Cantemir, unde functioneaza mai multe regii si directii ale Primariei). Daca aveti drum prin zona, puteti trece sa lasati banii.

Pana pe data de 17 mai va rog sa confirmati (telefonic sau pe mail) participarea la banchetul de la Bolta Rece si sa faceti imprumutul la banca. In functie de cati vom fi depinde cum se calculeaza cheltuielile.

Revin cu precizarea ca sumele de mai sus sunt valabile doar pentru cei care vor participa si la bairam (hai, dragilor, ca pe vremea noastra asa se spunea).

In schimb, prezenta la scoala este obligatorie si costa doar "putina bunavointa".
Dupa cum ati sesizat deja, in partea dreapta a aparut un fel de ceas care ne arata cat timp a mai ramas pana atunci.

PS: Despre o propunere foarte interesanta a lui Calin, prezentata de el pe forum, voi reveni maine. Aici chiar va fi multa munca. Munca de lamurire.

Niciun comentariu: