joi, 8 mai 2008

Bazil a vorbit cu o parte din profesorii nostri dragi

Bazil ne anunta ca in aceasta seara a reusit sa treaca personal pe la cativa dintre profesorii nostri dragi:

Am mers la doamna Dorneanu, doamna Diaconu, doamna Ciugureanu, doamna Donisa si domnul Paidos. Au fost foarte incintati de idee si vor sa vina. Cu doamna Tiron am reusit sa vorbesc la telefon si de asemenea s-a aratat foarte incintata, dar i-am promis ca merg personal cu o invitatie. La cei care au acces la internet le-am transmis si adresa de blog. Sa stiti ca sunt dornici sa ne revada.

Bineinteles ca lista nu se incheie aici. Cu un pic de rabdare se rezolva totul in urmatoarele zile. Postez mai jos cateva fotografii.


Nu stiu daca va mai amintiti, sunt fotografii facute in ultima saptamana de scoala, pe 19 si 20 mai

LATER EDIT (vineri, 9 mai)


Bazil ne anunta ca a vorbit si cu domnul Terzici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hehe, o poza in care apar si eu... pentru ca de obicei eu eram in spatele aparatului de fotografiat. Cred ca mai am pe undeva negativele de la multe din pozele de aici.

--Silviu

Leonard Relea spunea...

Asa este Silviu. Cred ca fotografia in care apari tu (cea cu dl Paidos) este facuta de Adi Gorea.

Anonim spunea...

In prima poza, in fata, nu este cumva Dl. Macareanu? Vai ce profesor bun!
By the way Silviu stii ca imi aduc aminte un cintec invatat de toata clasa de la tine, pe vremea lui Dl. Macareanu? (Ceva de genul "J'ai perdu le do de ma clarinette") - intre timp am cam uitat franceza.

Leonard Relea spunea...

@liana: Asa este. In prima poza este dl Macareanu. Noi l-am avut profesor pana in clasa a 8-a. Un om deosebit. Din pacate... nu mai este. Acum sunt doar bursele Macareanu pentru doi dintre cei mai buni elevi la limba franceza. Cel putin asa era acum vreo doi ani.