luni, 12 mai 2008

Iata si lista promisa

La ora la care scriu aceste cuvinte mai sunt 25 de zile, 10 ore si ceva minute pana la Marea Revedere. La ora la care le cititi multi dintre voi, probabil ca mai sunt 24 de zile si restul ore.
Ca sa nu mai spun ca pana pe data de 17 mai trebuie sa va ganditi, sa va razganditi, si apoi sa reveniti, pentru a confirma prezenta la eveniment.
Pentru a va ajuta sa luati decizia corecta voi imparti ziua in doua:

Prima parte se refera la intalnirea de la scoala cand ne vom revedea, ne vom masura din cap pana-n picioare (pe mine ma puteti masura si pe axa OX ca mai am putin si incep sa seman cu Demis Roussos), ne vom spune amabilitati (vai, draga, ce bine arati), apoi vom intra in sala de festivitati, probabil ca se va canta Gaudeamus Igitur sau ce altceva va fi prevazut in program, domnul diriginte, desi emotionat, ne va spune cateva cuvinte, va striga catalogul, vom spune prezent, iar daca nu vreti sa facem o prezentare in power point a fiecaruia dintre noi va trebui sa luati cuvantul si sa va laudati cu ce-ati facut pana acum (hai sa lasam modestia ca nu-i cazul - ne stim de atatia ani), dupa ce ati luat cuvantul ar fi bine sa-l dati mai departe, vor fi si ceva lacrimi (luati multe servetele la voi ca s-ar putea sa am nevoie), vom astepta cateva cuvinte de la profesorii nostri dragi care vor fi prezenti, vom desface sticlele de sampanie Coca Cola , iata ca am inceput deja sa le incurc, ne vom ura "La multi ani!" desi as prefera sa ne uram sa ne revedem peste un an (cu mai putin festivism) si nu peste alti 20 cand ne vom apropia de pensie si vom veni insotiti de nepoti.

De aceea ii rog foarte mult pe cei nehotarati sa vina macar la scoala.

Al doilea moment al zilei se va desfasura mai pe seara, la Bolta Rece, dupa cum deja ati aflat. Despre acest moment nu va pot spune mare lucru deocamdata. Dar stati pe aproape si veti afla amanunte dupa 6 iunie. Nu vom ascunde nimic din ce se va petrece acolo.

In alta ordine de idei, lista celor care au (ma opresc deoarece tocmai am primit un mail de la Lacramioara care imi spune: "Am vrut sa vad daca muncesti". I-am spus ca muncesc, desi unii ar putea crede ca ma distrez.)

Revin

In alta ordine de idei, lista celor care au confirmat prezenta atat la scoala cat si la banchet este urmatoarea (nu sunt in stare s-o scriu in ordine alfabetica):

Ana Maria Grigorescu, Calin Coca, Florian Pandele, Lacramioara (Iurcu) Badarau, Bazil si Florina Crivoi, Adrian Ciornei, Catalin Nicoara, Razvan Bandac, Lidia Gaiginschi, Georgiana (Gotia) Russu, Mihaela (Pavel) Pascutoi, Oana Olaru, Diana Dumitras, Beatrice Burca, Bogdan Bejenaru, Madalina (Dubet) Stelea, Camelia (Mocanu) Ambrono, Aurora Marcutanu, Roxana (Gusetu) Covali, Bogdan Patras, Marius Tulei, Pantiru Daniel si subsemnatul. (daca am uitat pe cineva, aruncati cu un mail in mine)

De asemenea, Irina Vatamanu ne anunta ca va veni doar la intalnirea de la scoala.
Mai asteptam confirmari timp de o saptamana. Pe 17 mai expira termenul limita.

Ioana, Marina, Silviu, Teo si Adi Gorea vor fi alaturi de noi in amintirile noastre la fel cum noi suntem prezenti in amintirile lor. Sau, dupa cum spunea Madalina: "o parte din mine a ramas la voi si o parte din voi este la mine" (superb - sarut mana Madalina). Bineinteles ca-i asteptam sa ne dea un semnal atunci cand vor veni in tara pentru a ne putea revedea si cu ei. Important este ca am refacut legaturile.

Ma opresc aici, desi as putea sa scriu pana dimineata. Nu vreau sa va plictisesc, ci vreau sa va conving ca un asemenea eveniment nu se intampla decat o singura data in viata. Tocmai de aceea le multumesc de pe acum tuturor celor care vor putea veni la scoala. Chiar imi este dor de voi toti...

Niciun comentariu: