marți, 20 mai 2008

Surpriza pentru cei de peste mari si tari ....

Salutare lume !
Doresc sa fac o surpriza pentru colegii nostri care nu pot veni la intalnirea noastra din 6 iunie din motive ce priveste distanta sau altele ... personale.
Aceasta consta in organizarea de videochat, sper de o buna calitate, care sa stea activ toata noptea de 6 iunie, si poate chiar la intalnirea de la scoala.
Eu am dat sfoara-n-tara sa gasesc o solutie, am gasit ceva DEMO deci MOCA... nu stiu daca e cea mai buna deci rog pe cei de specialitate sa-mi dea si alte sugestii.
Nu vreau sa folosesc webcam din Yahoo messenger deoarece are o calitate si viteza slaba.
Vom folosi Yahoo messenger doar pentru text chat si pentru explicatii in ceea ce priveste utilizarea videochatului sau videoconferintei (cum vreti voi sa-i spuneti).
ID-ul meu de Y messenger este "nicoara69" , va rog sa ma bombardati cu intrebari pentru probe in prealabil, nu o sa avem timp sa facem probe pe 6 iunie !!!
Deci, o sa avem net de viteza de la Vodafone iar softul functioneaza cam asa: sunt 8 servere de HOST pe care le putem folosi, Host voi fi doar eu si voi folosi serverul nr 5, ca sa nu ne dea altii afara, v-am zis ca e demo si are niste neajunsuri ..... Voi, care vreti sa va conectati la videoconferinta nu trebuie decat sa intrati pe pagina: http://www.jamoncam.com/video_chat/viewer.php?hostId=5 si sa dati drumul la camera video de la calculatorul vostru (daca aveti ...., daca nu ne veti vedea numai pe noi).
Alt neajuns este ca nu ne putem pune nickname ... deci sa fim user150, 134 , etc asta n-o sa fie o problema.
Vom stabili impreuna o zi si o ora cand sa facem probe. Dati-mi mesaj pe Yahoo messenger.
Cam atat deocamdata, sper ca n-am uitat nimic sa va spun.
Va salut pe toti si de abia astept sa ne revedem !!!!!

NIC

Un comentariu:

Leonard Relea spunea...

Bravo Nic. Sunt convins ca o sa reusesti, astfel incat sa-i aducem mai aproape de noi pe colegii care sunt departe.