miercuri, 28 mai 2008

Ioana ne saluta si ne imbratiseaza pe toti


Salutare dragii mei,


Se apropie repede 6 iunie si eu de abia acum am gasit un moment sa va scriu. Am fost tare ocupata de 2 luni încoace caci am parasit centrul Frantei unde lucram drept Cardiolog (ca un echivalent de medic primar) si m-am mutat in SUD.
Am parasit administratia publica si am trecut la privat : deci va imaginati ce dea hirtii, documente, birocratie este si pe aici ! De doua luni ma tot zbat dar in sfirsit la inceputul lui iunie ( poate chiar pe 6 iunie...) voi avea placa mea de cardiolog la intrarea in cabinet.
Sint acum in SUD la NARBONNE, orasel nu prea mare dar frumos, istoric si mai ales nu-i departe de MARE . Pe aici vremea e frumoasa, regiunea de asemenea.
Sudul Frantei este cunoscut drept turistic.
M-am uitat si pe situl vostru internet: tare m-am bucurat sa va revad. Va recunosc pe toti chiar daca au trecut anii. Sper ca veti pune multe poze si cu sarbatoarea de pe 6 iunie.
Imi pare rau ca nu pot veni pe 6 iunie dar ma gindesc cu drag la voi, va urez petrecere frumoasa, multe bucurii si impliniri.
Va trimit trei poze recente, ultima este de la mine din cabinet.


Va imbratisez pe toti cu drag ,

IoanaLATER EDIT


Am postat doar o singura fotografie aici. Cine doreste sa le vada si pe celelalte trebuie sa fie prezent la scoala pe data de 6 iunie. (Leo)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ioana draga, esti neschimbata. Ma bucur sa te vad, chiar si numai in fotografie. Ar fi fost grozav sa fii si tu cu noi pe 6 iunie, dar te intelegem. Ma bucur pentru reusita ta si iti doresc ... atit de multe, ca nu incap toate aici, dar in general cam ce imi doresc si pentru mine. Ai fost si ramii o fiinta deosebita. Te pup si mai vorbim.

Catalin Nicoara spunea...

Salut Ioana,imi pare bine sa te vad. Sper sa ne poti vedea si tu online pe 6 iunie. Daca ai internet si messenger baga-ma si pe mine in lista si apoi mai vorbim.(nicoara69) Succes si toate bune iti transmite NIC !