joi, 24 aprilie 2008

Anunt important pentru natiune

Dupa cum va anuntam in post-ul de mai jos, urmeaza un anunt important pentru natiune.
Bazil ne anunta ca s-a stabilit definitiv locul unde vor avea loc 'balul si masa' (data ramane, dupa cum s-a stabilit, 6 iunie), pentru care a platit si un aconto. Este vorba de cea mai renumita crasma din Iasi, lipita de sufletele noastre ca 'marca de scrisoare':

BOLTA RECEMeniul, desi nu s-a stabilit inca, stim macar cat va costa: circa 80 lei de persoana. Fara bauturi si dulciuri, pe care le vom aduce noi.
In fine, vor mai fi cateva cheltuieli minore pentru flori, un coctail la scoala si o amintire.


De aceea, toata lumea (cei care pot veni) este asteptata sambata, 3 mai, la Bolta Rece, incepand cu ora 16.00, pentru a discuta despre cele pomenite mai sus (si mai jos), pentru a incepe sa strangem niste bani, pentru a stabili cine se va ocupa de partea financiara si eventual pentru o dupa-amiaza frumoasa.

Voi posta mai tarziu lista cu cei care stim despre acest eveniment. Chiar va rog, in sectiunea de comentarii sa lasati un anunt daca puteti veni sau nu. E important de stiut. Dar nu inainte de a citi si randurile de mai jos, care ar putea sa va schimbe total optiunea.

Textul de mai jos nu este recomadat celor care nu au simtul umorului

Apoi vor mai aparea niste cheltuieli suplimentare cum ar fi toaletele sotiilor (in cazul baietilor), sedinte la coafor, instructor de fitness pentru fete, inchiriere limuzine, o comanda de vreme frumoasa, hostesse, stewardese, room-service, si celebrii striperi din trupa Chippandales.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Da', halatul, cat costa halatul???

Leonard Relea spunea...

@anonim: In primul rand halatul nu costa pentru ca nu exista. Dar cu siguranta ca va costa papionul. Nu vezi ce papioane au baietii respectivi? :)