luni, 5 mai 2008

Calin vine cu o idee exceptionala

Dupa cum va spuneam ieri, Calin a lansat o ideea exceptionala pe forum:

Am o propunere pentru viitorii participanti la intalnire:

Fiecare sa-si faca un mic CV dar nu ca pentru angajare; acel CV sa surprinda evolutia fiecaruia dintre noi in ultimii 20 de ani pe plan profesional, familial sau ce mai considerati voi interesant in viata voastra. Daca s-ar adauga si niste fotografii pe care sa le considerati reprezentative, ar fi perfect. Scopul? Realizarea de prezentari in PowerPoint pentru Ziua Z ( ce coincidenta!).

Dupa cum discutam cu Calin, cred ca este important ca fiecare sa spuna ceea ce considera ca il reprezinta pana in momentul de fata. Am avut suficient timp sa invatam ca viata nu ne da nimic pe gratis asa ca trebuie sa vorbim despre succesele noastre deoarece suntem o generatie de invingatori. Esecurile, pentru ca au fost si din acestea, nu ne reprezinta, ci dimpotriva ne-au intarit.

Nu uitati de fotografii: cred ca ar fi interesant sa ne vedem asa cum eram atunci, asa cum suntem acum, fotografii cu familia si bineinteles cateva cuvinte despre intalnire si eventual ceva planuri de viitor. Oricum, toata lumea va primi un dvd cu aceste prezentari si cu alte surprize.

Ideea lui Calin este exceptionala deoarece in acest fel vom evita momentele in care ar trebui sa ne prezentam iar emotia ne va opri cuvintele in gat, ca sa nu mai spun ca vor fi, cu siguranta, si lacrimi. Sentimentele nu trebuie inabusite. Vorba cantecului: "Si baietii plang, cateodata".

Oricum, va promit ca ma tin de capul vostru pana obtin datele acestea. Pozele mi le puteti aduce la redactie, le scanez si apoi vi le dau inapoi. Dupa aceea Calin se va ocupa de realizarea prezentarilor in Power Point.

LATER EDIT (ora 17,30)

Astazi vorbeam cu Calin despre un cadou pe care ar trebui sa-l il oferim domnului diriginte. Dar despre asta voi scrie la noapte ca nu mai am timp acuma.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va urez mult succes cu intilnirea de 20 de ani (parca ar fi volumul nu stiu cit din Cei trei muschetari - doar ca sinteti mai multi muschetari).
Ah - am uitat sa spun ca si pe Calin il stiu, pentru ca in copilarie am avut doua razboaie intre amazoane si eroii greci (el fiind unul dintre eroi!), cu sabii si arcuri! Asta nu stiu daca isi aduce aminte dar in concluzie eram oarecum vecini.

Leonard Relea spunea...

Multumim frumos Liana. Iar daca vrei sa incerci si tu un proiect ca acesta, te sustin si te ajut.