sâmbătă, 19 aprilie 2008

Cine spune "prezent"?

Sa facem o recapitulare:

Bazil spunea ca a mai vorbit cu Diana Dumitras, Madalina Dubet, Nicoleta Matei, Georgiana (Gotia) Russu, Marius Tulei, Pantiru Daniel, Bogdan Patras si ... la un moment dat am pierdut sirul.
Lacramioara (Iurcu) Badarau a vorbit cu Mihaela (Acatrinei) Rusu.
Ami a stabilit contactul cu Ioana.
Adi Ciornei a vorbit cu Razvan Bandac.
Mihaela (Pavel) Pascutoi incearca s-o gaseasca pe Aurora Marcutanu, despre care stim doar ca ar fi la Suceava.
Eu am anuntat-o pe Irina Vatamanu, pe Mimi (Strugaru) Chitescu, pe Florian, Lucian Grigorescu, Teo si Silviu.
Poate are cineva vreo idee cum le gasim pe Nina Dumitriu (o mai fi in Japonia) si pe Marina Popovici (in Israel)?
Pe Adi Gorea suntem trei care incercam sa-l descoperim prin Canada. Deocamdata Teo si Silviu au gasit urme ale lui la Universitatea din Delaware unde ar fi facut un master. Am rugat administratorii catorva site-uri din Canada sa ne ajute sa-l cautam. Sunt convins ca ne urmareste de undeva.
In fine, toti colegii nostri sunt asteptati sa dea un semn. Este greu pentru o mana de oameni sa-i gaseasca pe toti.
Lansez astfel o invitatie pentru Mircea Balasanian, Beatrice Burca, Vlad Butureanu, Carmen Damian, Nina Dumitriu, Adi Gorea, Roxana (Gusetu) Covali, Aurora (Marcutanu) Morosan, Camil Petrescu, Marina Popovici, Cristina Sauciuc.

Si va atrag atentia ca nu se admit absente decat in cazuri exceptionale.
Prezenta la SCOALA este obligatorie, mai ales dupa 20 de ani de la absolvire.
Masa, balul si felicitarile nu sunt obligatorii.
PS:
Sper ca n-am uitat pe cineva.

LATER EDIT

Calin si Lidia au vorbit cu Roxana, de la care astept un semnal pe mail. De asemenea Calin a anuntat-o pe Marina (cand am vazut accesarile de pe un server din Tel Aviv m-am gandit imediat la ea - astept o adresa de mail). Georgiana ne-a transmis ca o va suna pe Carmen (Damian) - nota: am observat ca cineva din Primarie sta cu ochii pe noi. Eu o voi cauta luni pe Cristina Sauciuc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dr. Covali serves as a junior radiologist at the Elena Doamna Obstetrics and Gynecology University Hospital in Iasi, Romania. She also is a teaching assistant in the histology department at Gr. T. Popa University of Medicine and Pharmacy in Iasi. Dr. Covali is currently pursuing a Ph.D. in histology at Carol Davila University of Medicine and Pharmacy in Bucharest.