sâmbătă, 31 iulie 2010

Corina ne saluta din Piatra NeamtAm constatat cu uimire ca nu am fotografii din perioada anilor 1980 - 1984. Adica din clasele 5 - 8 (scriu cu cifre arabe ca e mai simplu). Cum am ajuns la concluzia asta? Pur si simplu cautand o poza in care sa o gasesc pe Corina. Cum care Corina? Corina Stroe!!! A fost colega noastra din clasa I pana in clasa a VIII-a. O recunoasteti in poza? O fotografie din 1980, la sfarsit de clasa a IV-a. E prima din dreapta, randul de jos. Langa ea e Nic. Ca tot erau vecini. Stateau in acelasi bloc in Tg Cucu. Langa Nic, la stanga, e Catalin Baltag, un alt coleg despre care nu mai stiu nimic. Iar pe randul de sus..... deja cred ca stiti cine se afla: Oana si Diana.

Dar sa revin....

M-am intalnit cu Corina, acum vreo doua-trei saptamani, in Kaufland. E stabilita in Piatra Neamt si are o fetita. A terminat ... ups... ar trebui sa dau cu banul intre Textile si Chimie. Cu vreo 12-13 ani in urma, cand faceam si eu naveta la Piatra Neamt, ma mai intalneam cu ea in autobuzul care mergea spre orasul de la poalele Pietricicai. Acuma o cheama Corina Ifrim.

Asadar, la urmatoarea intalnire pe care o vom face .... cand vom crede ca trebuie sa o facem, sa nu uitam s-o anuntam si pe Corina. Iar ea, din Piatra Neamt, ne saluta pe toti,.

PS: Pe cine mai recunoasteti in fotografia cu toata clasa?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce surpriza placuta !
Nic

Anonim spunea...

Hmm, sa vedem pe cine recunoastem: Ioana Chiorescu, Irina Parjoi, Luminita Iurcu, ?, Irina Barzoi, Oana Olaru, Diana Dumitras, Vasile Moise, ?, Valeriu Dram, [Prof. Ciobanu], Catalin Baltag, Catalin Nicoara, Corina Stroie, Mihaela Strugaru, Elena Stoia, Catalin Teodorescu, Bogdan Bejenaru, Mircea Balasanian, Leonard Relea, Bogdan Patras, Florin Butco, Monica Pop, Laurentiu Buleu, Florentin Grigorescu, Mirela Oancea, Lidia Gaiginschi, Oana Matei, Adrian Ciornei, Mioara Chitescu, Ion Musat si Razvan Bandac.

Leonard Relea spunea...

Raspuns pentru simpaticul Anonim (care ar putea fi din Arlington, Massachusetts):
Doar cine a fost cu noi putea sa ne cunoasca atat de bine. Mai ales ca sunt unii dintre colegi care, imediat, au ales alta scoala (de exemplu Monica Pop, pe care o mai vad si acuma, din cand in cand, prin oras).
Asadar, sa refacem lista cu numele lipsa sau incomplete: Ioana Chiorescu, Irina Parjoi, (Luminita) Lacramioara Iurcu, Manuela Aftanase, Irina Barzoi, Oana Olaru, Diana Dumitras, Vasile Moise, Lupu Ion, Valeriu Dram, [Prof. Ciobanu], Catalin Baltag, Catalin Nicoara, Corina Stroie, Mihaela Strugaru, Elena Stoia, Catalin Teodorescu, Bogdan Bejenaru, Mircea Balasanian, Leonard Relea, Bogdan Patras, Florin Butco, Monica Pop, Laurentiu Buleu, Florentin Grigorescu, (Mirela Oancea) Camelia Oprisan, Lidia Gaiginschi, Oana Nicoleta Matei, Adrian Ciornei, Mioara Chitescu, Ion Musat si Razvan Bandac.
Ne-ar place sa aflam cine esti tu Anonimule. :)