miercuri, 30 aprilie 2008

"Intilnirea cu adolescenta voastra"

Dragi copii,

M-a emotionat pina la lacrimi "excursia" prin lumea voastra virtuala, chiar daca eu sunt exponenta unei generatii mai "terestre". Se pare ca acest liceu imbolnaveste de sentimentalism pe toti elevii sai, oricit de scurta a fost perioada in care l-au frecventat.

In calitatea mea de :

-absolventa a liceului, promotia 1965 (eleva intre 1958- 1965)

-mama de absolvent promotia 1988 (Calin Coca),

va felicit pentru initiativa intilnirii si mai ales pentru deschiderea acestei "lumi" in care se reinoada legaturile de suflet si cu cei care nu pot participa la MAREA REVEDERE !

Bravo "patriarhului" Leo, Bazil-eului si inimosului Nic! Nu cred sa existe o mai mare bucurie si mindrie pentru DOMNUL Amalinei decit cea de a vedea ce oameni frumosi a modelat.

Va doresc succes in toate cele si maxima satisfactie la intilnirea cu adolescenta voastra !

Cu admiratie,

Maria Coca

@Leo: acesta este mailul primit si eu nu mai pot sa spun decat un singur lucru: sarut duios mainile care au scris acest mesaj.

LATER EDIT (luni, 5 mai)

Astazi chiar am reusit sa-i multumesc mamei lui Calin pentru mesajul transmis.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Superb mesaj!

Catalin Nicoara spunea...

Mare onoare pentru mine sa ma regasesc in randurile scrise de d-na Coca. Multumesc intregii familii Coca , ca m-a primit in mijlocul ei si m-a ajutat foarte mult mai ales in perioada cand "monseur" Terzici m-a lasat corigent... Respect mult aceasta familie numeroasa si le urez multa sanatate si noroc la toti membri.
Cu dragoste,
Nic

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!