luni, 21 aprilie 2008

Iata si colegele din XII B


Prin amabilitatea Lianei am primit urmatoarele fotografii. Da, sunt chiar colegele noastre de la XII B plus 6 colegi. Aici, la intrarea in scoala veche.
Iar aici este chiar Liana, cea care ne urmareste tocmai din Texas.

Dar ca sa spun drept, unii din voi mi-ati fost colegi (de exemplu Silviu ... coleg de banca intr-una din clasele primare). Catalin si Bogdan Patras, fosti colegi de gradinita. Mihaela Acatrinei, Florina Mindreci, Ana Maria Grigorescu, Vlad Butureanu, fosti colegi de scoala inainte de liceu. Si de ce? Pentru ca am fost din clasa I pina a XII-a la Eminescu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mai Leo, scuze ca dau buzna, dar intrand pe blogul tau am ramas interzisa. Mi/am dat seama ca noi am fost colegi de promotie cum s/ar zice, numai ca la licee diferite. Dar as fi tare curioasa asu[ra unui amannt. Ai fost coleg de clasa cu Liana? sau ati fost in clase paralele? Pentru ca atunci ai fosi coleg cu o foarte buna prietena de a mea Diana Stan, apare ea in primul rand langa profesorul Puiu (foarte bun prieten de familie cu mine), cu varul meu, Florin Danaila si multi altii. E fantastic cum se reintalnesc vechi colegi de generatie!!!! La multi ani copiii Si ditractie placuta!!!!

Gabi Cohut

Leonard Relea spunea...

Buna Gabi. Iaca asa sunt eu plin de surprize. Liana, Diana si Florin erau la Filologie iar eu eram la mate-fizica.
In rest, dupa 20 de ani de a absolvire, incercam sa ne reintalnim. Si constat cu surprindere si bucurie ca apar si colegii din clasele paralele. Cu unii chiar am fost colegi in anii mai mici. Parca era altfel pe vremea noastra...

Anonim spunea...

daaaaaaaaaa
Aici ai dreptate! Inseamna ca suntem din aceeasi generatie, promotia 88. Ce vremuri domne!! Pline de farmec. Pe atunci stiam ce inseamna sa ne repectam unii pe altii si parca nu aveam cruzimea tinerilor de acum! Era o doza de melancolie si de poezie in noi. Si noi racovitenii anilor 88 ar fi trebuit sa ne revedem anul acesta
sincera sa fiu nici nu mai stiu cand! la ce program am eu, e firesc sa uit si cum ma cheama!! Bravo copii ca inca va bucurati de marea Revedere!!! Multa bucurie va urez si crede/ma !! Ma impresioneaza bucuria voastra!! Multa distractie si frumoasa bucurie de reintalnire!!!
Gabi Cohut

Leonard Relea spunea...

Hello Dana. Ca sa vezi ce mica devine lumea si cum ne reintalnim unii cu altii. Va puteti organiza si voi. O veti face cand veti fi hotarati. Si ai sa simti atunci cum va redescoperiti tineretea din suflet. Iar asta ar putea sa va schimbe viata. Eu va doresc sa o faceti. Ma bucur de fiecare data cand cineva din generatia noastra se alatura acestui spatiu virtual. E ca si cum am recrea din bucatele un timp pe care il credeam pierdut. Daca ai vreun blog sau un site personal, lasa-mi linkul ca sa-l pun la vedere.

Anonim spunea...

Multumesc pentru raspunsul la mesaj.Da, lumea este uimitor de mica. Eu sunt in contact aici cu Adi Gorea, am fost chiar vecini. Poate prin intermediul vostru, ne vom regasi si noi incet, incet...filologii, cati am mai ramas. Dar, oricum m-am bucurat mult sa revad fotografii, locuri, sa ascult melodii candva dansate...
Multumesc inca o data si mult spor in ceea ce faceti impreuna si nu numai.
Dana