luni, 28 aprilie 2008

Cine stie si cine nu stie


Aici eram intr-o ora de chiul, in luna mai, inainte de terminarea cursurilor.
Parca cine se mai gandea la scoala in acele momente? Logic, cine nu-i in poza.

Dupa cum va promiteam in urma cu cateva zile iata ca revin cu o lista pusa la dispozitie de Bazil, care a facut un adevarat tur de forta cu ajutorul telefonului. Este vorba despre cei care am aflat despre Marea Intalnire:

Acatrinei Mihaela, Anton Sorin, Bandac Razvan, Bejenaru Bogdan, Burca Beatrice, Butureanu Vladimir, Chiorescu Ioana, Ciornei Adrian, Coca Calin Iulian, Crivoi Vasile, Damian Carmen, Dubet Madalina, Gaiginschi Lidia, Gotia Georgiana, Grigorescu Ana-Maria, Grigorescu Lucian, Gusetu Roxana, Mindreci Florina, Mocanu Camelia, Olaru Oana, Pandele Florian, Patras Bogdan, Pavel Mihaela, Popovici Marina, Relea Leonard, Sauciuc Cristina, Strugaru Mihaela, Tamasdan Silviu, Teodorescu Catalin, Vatamanu Irina.

De asemenea, si-au anuntat prezenta colegi dragi care ne-au fost alaturi pana in clasa a VIII-a sau a X-a: Iurcu Lacramioara, Matei Nicoleta, Dumitras Diana, Nicoara Catalin, Tulei Marius si Pantiru Daniel

Cu cine nu s-a reusit sa se ia legatura:

Balasanian Mircea a fost contactat printr-un SMS.
Nu stim unde sa-i gasim pe urmatorii: Dumitriu Nina (ultima informatie era ca ar fi in Japonia), Gorea Adrian (ar fi in Canada), Marcuteanu Aurora (ar fi in Suceava), Petrescu Camil (are cineva un nr de telefon?)

Din pacate nu vom fi toti pe 6 iunie. Dar am putea sa ne intalnim si cu alte ocazii. Chiar ii rog pe cei care nu sunt in tara, atunci cand vor sosi in Iasi sa ne dea un semnal.

Imi cer scuze de la colegele care intre timp si-au schimbat numele de familie, dar imi este mai usor sa folosesc numele lor de atunci. E mai bine asa, decat sa fac vreo greseala.
Vorba aia: «Nu trageti in pianist (PR-ist), face si el ce poate»

Niciun comentariu: