marți, 22 aprilie 2008

Din Campulung Moldovenesc: Daniel Pantiru !!!!!!!!!!

M-a sunat aseara Daniel Pantiru. Daca nu stateam pe scaun, probabil ca mi se inmuiau genunchii. Pentru cei care nu-l cunosc, nici nu stiu ce-au pierdut. A fost coleg cu noi in clasele a VII-a si a VIII-a. Dar ce mult a contat, abia dupa aceea s-a vazut. El a plecat la Liceul Silvic din Gura Humorului (cred ca n-am gresit numele scolii). Unii dintre colegi s-au revazut cu el destul de des in ultimii ani. Dar eu nu-i mai auzisem vocea din 1984. Crede cineva ca au trecut de atunci 24 de ani?
Dar mai bine va las sa cititi mesajul pe care l-a lasat pe forum:


Va salut pe toti. Cred ca cea mai mare surpriza mi-a facut-o Crivoi cand mi-a trimis un sms cu link-ul catre blog (...), dar si mai mare a fost cand tot Bazil (hai sa-i spunem "pe nume") m-a si invitat sa fiu alaturi de voi pe 6 iunie. Voi fi mai mult ca sigur prezent. Chiar daca am fost alaturi de voi doar in clasa a VII-a si a VIII-a, pentru mine adevaratii colegi liceeni ati fost tot voi.
Voi reveni in curand cu fotografii pe care le mai am si eu ascunse prin nu stiu ce album.


PS: Am primit de la Calin niste fotografii: din 84, din 86, din 87, din 88... Incerc sa fac un montaj pentru a-l posta aici. Stati pe aproape...

LATER EDIT

Pan' la urma tot am comis-o. M-a corectat cu un mail Daniel Pantiru. Am scris ca Liceul Silvic ar fi la Gura Humorului in loc de Campulung Moldovenesc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

daniel pantiru mia fost diriginte si e o persoana cum greu mai gasesti e un om tare