marți, 26 februarie 2013

Propunere pentru intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: un weekend la munte

Bazil are o propunere pentru intalnirea de 25 de ani. A postat-o pe pagina de facebook Liceul Mihai Eminescu Iasi 1988 si pe pagina grupului dedicata acestui eveniment, pagina creata de Nic.

"Salutare prieteni.

Ieri am mers la prof. Amalinei cu ocazia zilei de nastere (84) - arata f bine fizic si psihic pt varsta lui. 
Raportat la dumnealui nu cred ca s-ar incumeta sa participe fizic la nici un fel de intilnire, asa ca in lipsa lui nu stiu daca ar mai fi de invitat alti profesori.
Acum propunere : un week-end in zona Cimpulung Moldovenesc, Vama, Sadova, Pojorita.
Gindesc o plecare din Iasi sau de unde suntem intr-o vineri pe la orele 14-15 se fac cam 2 ore juma pina acolo. Cazam in zona - organizare unui gratar in prima seara. Simbata dimineata o drumetie pe Rarau sau in zone limitrofe apoi seara o petrecere fara fasoane ( un bufet suedez ceva usor nu meniu de nunta cu stat la masa). Apoi duminica o cafea pupici si spre casa. Deci cazarea - 2 nopti =200-250 ron, o seara bufet suedez cam 150ron de 2 pers -, gratar si o salata si ceva bautura ( vineri seara) cam 70 ron de 2 pers--- deci o iesire de asta s-ar duce in 500 ron de familie 2 pers ( la limita zic s-ar putea sa iasa chiar putin peste). 

O alta varianta putin mai seaca ar fi organizarea unei petreceri in Iasi la un rest intr-o vineri sau simbata seara. ( cu ajut lui Oana
Ideea este sa comunicam sa stabilim ceva impreuna. Nu cum spune Bazil sau altul.
Majoritatea decide sa fim impreuna."

Niciun comentariu: