marți, 27 decembrie 2011

Domnul diriginte ne-a cantat si incantat

Am promis si un filmulet cu domnul diriginte. Iata-l. Scuzati calitatea sonorului, sunt doar un biet amator. In schimb il puteti aplauda pe domnul profesor care, la cei aproape 83 de ani, ne-a demonstrat ca varsta nu este o piedica in calea bucuriei.In plus atasez si o fotografie speciala:
Imagini din 16 decembrie 2011

7 comentarii:

Catalin Nicoara spunea...

Bravo Leo, f. frumos ! Sa ne traiasca dirigu !

Anonim spunea...

Cel mai frumos cadou de Craciun!La multi ani!

Leonard Relea spunea...

@Nic: Asa este Nic: sa ne traiasca dirigul.
@Anonim: La multi ani! Anonimule... pacat ca nu stim cine esti.

Anonim spunea...

Am fost si eu eleva DOMNULUI AMALINEI. Si va multumesc - tie, Leo, in special- ca datorita voua am reusit sa-l revad. Este realmente singurul profesor despre care vorbesc cu drag si mult respect dupa atitia ani... am terminat lic. M Eminescu un an dupa voi, in '89. Multumesc inca o data si felicitari pentru faptul ca ati reusit sa ramineti prieteni!

Leonard Relea spunea...

Daca ai terminat in 89 si l-ai avut profesor pe dl Amalinei, inclin sa cred ca ai fost in clasa unde era diriginta dna Suditu. Datorita lui Calin, am pe undeva si un filmulet cu ultima lui ora la clasa voastra. Cred ca o sa-l postez la un moment dat. Mi-ar face placere sa-mi spui cine esti.

Simona Olarean spunea...

:)... da, corect, am fost in clasa d-nei Suditu. Ne-am cunoscut in timpul liceului, dar probabil acum, dupa mai mult de 20 de ani numele meu nu-ti mai spune nimic - Simona Amaritei (acum Olarean). V-am descoperit blogul in urma cu putin timp, cind am fost "ravasita" de vizionarea, dupa aproape 23 ani a unui film facut de noi la finalul clasei a XII-a. Am intrat pe net, in incercarea de a afla cite ceva despre colegii mei si asa am dat de voi...

Leonard Relea spunea...

Ce mica-i lumea, Simona.... Nu-i asa? Daca vrei, spre sfarsitul lui februarie ii vom face o vizita domnului profesor, pentru ca e ziua lui. Daca doresti, putem tine legatura si te anunt pe mail. Cat despre numele tau... hai sa vad daca gresesc: erai prietena cu Marta. Ne-am cunoscut, de fapt, in vara lui 83, in vacanta, in tabara de la Albac. Ce copii eram... Aveam 13 ani. Cred ca imi amintesc si cand ne-am intalnit ultima data, dupa 90, intamplator, intr-o statie de troleu prin centrul Iasului. Daca n-am gresit, astept un raspuns pe mail. Adresa e pe yahoo com si ID este lrelea. Am scris-o asa ca evit sa intru in "gura" spamerilor. Sau ne putem auzi la un tel: 0749.054.076