miercuri, 4 mai 2011

Un secret....

Dragilor, trebuie sa va fac o marturisire. Un secret nu poate fi tinut la nesfarsit. Oricum... nu mai este un secret. Mai era doar un mic amanunt de stabilit. Ieri, medicul a spus ca va fi baiat. Sper sa nu se fi inselat. Este vorba de al treilea copil. Nu ma intrebati cum ma simt. Intr-un fel, cand ai doi copii te simti implinit. Ei bine, cand e vorba de trei parca te simti "special". Madalina stie foarte bine cum este. Era singura dintre noi care are trei copii. Iata ca urmez eu.
In primele doua saptamani din iulie o sa va pot da si vestea cea mare.

12 comentarii:

BAZIL spunea...

MOSULE SA FIE INTR-UN CEAS BUN.ASTEPTAM VESTI.

Leonard Relea spunea...

Multumesc frumos pentru urari, felicitari si incurajari.

Catalin Nicoara spunea...

Felicitari !!!!
Acum ne spui ?
Ai tinut secret ca sa nu dai de baut ....
Sa stii ca nu scapi!

Leonard Relea spunea...

@NIC: Tare bine ar fi sa avem zilnic motive sa dam de baut la prieteni. Nu-i assa?

icoca spunea...

Multi ani si sanatate tatalui si fiului si intregii familii

Leonard Relea spunea...

Multumesc frumos, Caline. Viata este frumoasa, surprinzatoare si merita traita.

Anonim spunea...

Felicitari,sa iti traiasca,sa fie sanatosi si aiba noroc• Am facut parte din grupul vostru in ultimul an de liceu,ati fost si ati ramas la fel de uniti,sunteti de felicitat,pacat ca nu au raspuns toti afirmativ.in ultimul timp te-am vazut frecvent la spit de copii vb cu Georgiana,imi doresc sa nu ai probleme cu copii.Va urmaresc cu placere blogul si imi amintesc cu nostalgie de acele vremuri.Mult succes!

Leonard Relea spunea...

Multumesc frumos pentru urari. Ce mica-i lumea... nu-i asa? Mi-ar placea sa stiu cine esti...

Anonim spunea...

Am fost colega cu Dalila si buna prietena cu Nicoleta Matei.Imi amintesc revelionul organizat cu ocazia zilei tale de nastere in 1997-1998 majoratul,ne-am simtit nemaipomenit de bine,eram cu ...dar mai bine sa nu ii pomenesc numele,oricum timpul a trecut si acum am devenit parinti.Iti doresc multa sanatate si poate mai vb.

Leonard Relea spunea...

Multumesc frumos pentru indiciu. Imi scormonesc memoria si.... trebuie sa-mi amintesc. Chiar mi-ar placea sa mai schimbam o vorba, sa mai depanam amintiri... Luni dimineata trebuie sa fiu iarasi la spital.

Leonard Relea spunea...

Am cautat prin memorie. Cred ca nu gresesc daca afirm ca ultima data cand ne-am vazut (ce multi ani sunt de atunci) lucrai la o farmacie. Cu Diana m-am intalnit de vreo doua - trei ori, in ultimii ani, cand traversam podul Cantemir.

Anonim spunea...

Intr-adevar,memoria nu iti joaca feste,lucrez lA farmacia spitalului,la etj.1 de aceea te-am zarit vb cu Georgiana .Imi pare rau daca ai probleme cu unul din copii,sanatate multa !