duminică, 27 februarie 2011

Domnul diriginte Amalinei Valerian, la 82 de ani

Duminica, 27 februarie, am fost la domnul diriginte ca sa-i spunem La multi ani! Vineri, pe 25, a implinit 82 de ani, adica dublul varstei noastre. Ce ar mai fi de spus?

4 comentarii:

CORNEL spunea...

Imi place blogul vostru, se vede ca ati fost o clasa unita. Cum am ajuns pe blogul vostru ? din intamplare, cautam pe net informatii despre dr.Bendeac Razvan Codrin si cand colo surpriza .... vad ca in clasa voastra a fost si Mihaela Acatrinei, fosta mea colega si prietena din Facultatea de Geografie. Anii trec... cine imi trimite un mail cu adresa de email sau nr de tel a Mihaelei? Sau mai bine trimite-ti Mihaelei adresa mea de mail si daca vrea v-a lua ea legatura cu mine. cgrosariu@gmail.com

came spunea...

SI DIN PARTEA MEA UN SINCER:"LA MULTI ANI!"AS FI BUCUROASA DACA MI-AI DA ADRESA SA-I POT TRIMITE O VEDERE.

miki spunea...

Domnul Amălinei... Uau! Îi sunt recunoscătoare că, datorită dumnealui, eu, o elevă care din 5 nu ieșea la matematică, se poate lăuda că pentru o scurtă perioadă (3 luni cît profesoara noastră, d-na Ștefan, a fost în concediu de maternitate) a luat un 9 și un 8. La matematică. Și acum dacă mă pui să fac matrici, le fac cu cea mai mare plăcere. Asta datorită dumnealui! Domnul profesor pare să fie bine și ăsta mă bucură.
Vă salută o absolventă '88 M.Eminescu, însă a cursurilor serale. Clasa noastră a fost compusă din cei care și-au dorit să termine liceul la Eminescu, dar n-au fost destul de buni pentru a lua treapta la zi, așa că am preferat să facem un an în plus, doar pentru ca să nu ne despărțim de liceul nostru.

Leonard Relea spunea...

Salutare Miki, ma bucur mereu cand vad ca inca mai exista destui fosti elevi care isi aduc aminte cu mare placere de domnul profesor Amalinei Valerian. Domnul profesor pare sa fie bine, dar, din pacate, varsta isi spune cuvantul.