sâmbătă, 24 octombrie 2009

Sa-i tinem pumnii lui Nic

Astazi, Nic are a doua zi de probe de la MOTOREX X-ENDURO RAID IASI 2009. Iata-l mai jos, in lista participantilor, pe pozitia a 6-a, cu o motocicleta KTM 450 EXC.


Concursul a inceput de ieri, "in poligonul endurocross situat in localitatea Aroneanu, unde pilotii inscrisi la concurs vor parcurge aproximativ 25 de km cronometrati pe un circuit cu diferite obstacole artificiale, fiind astfel testati atat tehnic cat si fizic" se precizeaza pe site-ul motoflash.ro.

Astazi continua de la fostul poligon auto, la ora 10,00. Dupa cum spune Nic, lungimea traseului este de 35 de km si se intinde prin padure, la fragi, mure si ciuperci, cu multe probe speciale.

Hai sa-i tinem pumnii si sa-i spunem
BAFTA!!!

PS:

De fapt am inceput acest post pentru ca doream sa va arat altceva. Nic s-a tras in poza cu Dani. Cum care Dani? Dani Otil, cel pe care-l vedeti in fiecare dimineata la o emisiune la ANTENA 1. Tot nu-l stiti? Ei bine, e acelasi Dani Otil iubitul Mihaelei Radulescu. Merita sa va aruncati un ochi pe ce mai scrie baiatul asta pe acolo, pe blogul lui.


2 comentarii:

Catalin Nicoara spunea...

Merci Leo pentru reclama !!!
Pentru mine este important ca am participat la acest concurs mai ales ca este local si ar fi fost pacat sa nu ... Bineinteles ca am sa fiu politicos (ca de obicei) si n-am sa le rapesc locurile fruntase proetenilor si colegilor mei de "luptä" !!!!
Adevarul e ca la 40 de ani nu-i "ca la 20 de ani ! "

Leonard Relea spunea...

Hei, Nic nici nu stii cita dreptate ai. Chiar asa este: la 40 de ani nu-i ca la 20. Dar parca-i mai bine la 40.